background

De serie

Maak kennis met De engste serie ooit, een ijzingwekkende en ijzersterke nieuwe griezelserie voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar.

Maar pas op: deze serie is niet voor bangeriken!

Zes redenen waarom dit je nieuwe favoriete serie is:

  1. De spanning. Waar de meeste griezelboeken meer grappig dan spannend zijn, zijn de boeken van De engste serie ooit zonder twijfel de spannendste en engste boeken die je ooit gelezen hebt.
  2. De actie. De boeken zitten vol met superspannende actiescènes, waardoor je constant op het puntje van je stoel zit.
  3. De schrijfstijl. De boeken zijn op zo’n manier geschreven dat ze de fantasie van de lezer maximaal aanwakkeren. Je ziet de gebeurtenissen zó goed voor je dat het is alsof je naar een film kijkt.
  4. De personages. Nera, Dragos, Prins Toet, Eus en de hellehond zijn personages die erg tot de verbeelding spreken en je nog lang zullen bijblijven.
  5. De thematiek. De boeken zijn meer dan alleen spannende verhalen. Het zijn boeken over vrijheid, over het geloven in je eigen krachten en talenten en over het kiezen van je eigen weg.
  6. De vormgeving. De boeken zijn prachtig vormgegeven door illustrator Esther Malaparte. Op elke pagina staan enge illustraties in de kantlijn die het lezen extra spannend maken.

Het nieuwe spookhuis

Het nieuwe spookhuis is het eerste deel van de superspannende griezelserie De engste serie ooit.
Lees als je durft!

meer info bestel nu!

De Transsylvanië Express

Dit tweede deel van De engste serie ooit is een bloedstollend avontuur vol vleermuizen, bloeddorstige vampiers en krokodilwolven.

meer info bestel nu!

De horrorhoeve

Het derde deel van De engste serie ooit is nog veel spannender dan de vorige delen. Ben jij dapper genoeg om het te lezen?

meer info bestel nu!